Investeer in de kracht van jouw organisatie of onderneming en GROEI

Win ‘the war for talent’ met een persoonlijke aanpak voor jezelf, jouw medewerkers en teams!
Bij ZEGG kan je naast trainingen rond communicatie, assertiviteit, ontwikkeling, … ook preventief en curatief terecht voor jezelf, jouw medewerkers, leidinggevende of teams. ZEGG laat hen bewust groeien, helpt hen vaardigheden ontwikkelen en beter samenwerken. ZEGG geeft leidinggevende handvatten om optimaal zelfbewust te functioneren.

Onze ZEGG coaches, therapeuten, psychologen & trainers putten uit ruime ervaring en kunnen rekenen op een multi-disciplinair team. We hebben experten op alle takken van de gezondheidszorg.

We werken steeds op maat, doen een analyse, geven advies en zetten in op:

 • fysiek en mentaal welbevinden
 • betrokkenheid/ communicatie
 • balans
 • bewustzijn
 • persoonlijke ontwikkeling

 

ZEGG is geregistreerd door de KMO portefeuille voor advies en opleiding (DVA 242041 DVO 242040)

 We bekijken steeds samen met u of uw vraag voor advies of opleiding in aanmerking komt voor de KMO portefeuille of werkbaarheidscheques.

 Enkele voorbeelden:

 • Advies en begeleiding mbt psychosociaal welbevinden van uw medewerkers of uzelf
 • Psycho-sociale risicoanalyse en advies
 • Analyse missie en visie
 • Leiderschapsanalyse (gedrag) en aanpak
 • Het stellen van doelen binnen de organisatie, teams, …
 • Omgaan met medewerkers met specifieke behoeftes (ASS, dyslexie, ADHD, …)
Meer weten?

Wil je graag meer informatie over onze pijlers?

Ondernemers, leidinggevenden, sleutelfiguren in jouw bedrijf

Training: bewust leiderschap

Als leidinggevende of ondernemer haal je elke dag het beste uit jezelf. Hoe bewuster je bent van je eigen gedrag, gedachten, gevoelens en eventueel onverwerkte zaken hoe beter je presteert. Word master over je eigen werk !
Tijdens deze training wordt je je bewust van jouw persoonlijk leiderschap en ondernemerschap. We maken een persoonlijk traject waarbij we stilstaan bij het ontstaan van jouw leidinggevende talenten en de noden van leiderschap in jouw ondernemingen. We analyseren jouw gedrag op de werkvloer en staan stil bij jouw persoonlijke waarden en de waarden van de onderneming.
Tijdens de volgende sessies gaan we jouw leiderschapsgedrag afstemmen op jouw medewerkers en jouw onderneming.

We bieden dus een opleiding tot een duidelijker bedrijfsstrategie en optimaliseren samen met u de bedrijfsprocessen via bewust ondernemerschap (dit komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille).

 

Training bewust leiderschap
Ondernemers, leidinggevenden, sleutelfiguren in jouw bedrijf

Zelfbewustzijn & eigenliefde zijn belangrijk: wie we zijn, is hoe we leiden.
Brené Brown

Als leidinggevende of ondernemer haal je elke dag het beste uit jezelf. Hoe bewuster je bent van je eigen gedrag, gedachten, gevoelens en eventueel onverwerkte zaken hoe beter je presteert. Word master over je eigen werk en leven!

Laat stress, overlevingsmechanismen, slaapproblemen, piekeren, trauma’s … je werk en je leven niet langer bepalen. We maken een individuele analyse van jouw noden, jouw gedrag, … als persoon en als leidinggevende. Individuele therapeutische coaching en training zorgt dat de spinsels in je hoofd ontrafelen! We optimaliseren je functioneren als persoon en als leidinggevende en bieden handvatten en een klankbord in het omgaan met je medewerkers of collega’s. We bieden dus een opleiding tot een duidelijker bedrijfsstrategie en optimaliseren samen met u de bedrijfsprocessen via bewust ondernemerschap (dit komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille).

Wens je advies, begeleiding of opleiding dat betrekking heeft op het psychosociaal welbevinden van jouw medewerkers of jezelf als werkgever, dan kan je in aanmerking komen voor de werkbaarheidscheques.

Daarnaast bieden we individuele en groepstrainingen voor het omgaan met medewerkers met autisme, ADHD, depressie, burn-out, …

Meer weten over hoe je master kan worden over je eigen leven en werk?

Curatief bij stress, burn-out, depressie,…

Medewerkers curatief

Het succes is het product van drie factoren; talent, arbeid en geluk.
G.M. Valtour

Elke medewerker wordt vroeg of laat geconfronteerd met belangrijke levensgebeurtenissen en stress op het werk of privé. Organisaties vinden wel een weg hoe je omgaat met iemand die trouwt, gaat samenwonen of een baby krijgt. Maar wat als het even niet goed gaat en je medewerker niet weet hoe je kan omgaan met deze levensgebeurtenis.

Talent laat je niet vallen, ook niet als het even moeilijk gaat!

Als je medewerker dreigt uit te vallen of uitgevallen is,  bieden we met onze formules een snelle begeleiding. De aanmelding kan op vraag van de medewerker of leidinggevende mbt  burn-out, rouwverwerking, loopbaan, levensvragen, conflicten, communicatieproblemen, …

Zelfbewuste gezonde groei ter preventie

Medewerkers preventief

A clever person solves a problem. A wise person avoids it
Albert Einstein

Traject ZElbewuste Gezonde Groei voor medewerkers die goesting hebben in hun job.

Dit traject is voor iedereen die open staat voor zelfanalyse en groei in zijn/ haar job. We maken het onzichtbare  zichtbaar en het niet uitgesprokene bespreekbaar. We geven handvatten aan de medewerker en aan de leidinggevende. Via een persoonlijke analyse (time-management, stressanalyse, talententest, communicatiestijl, …) bespreken we jouw mogelijk groeipad bezaaid met training en coaching.
Dit traject is een sterk middel ter preventie van burn-out. Voor meer informatie, klik hier.

Elke medewerker kan bij ons terecht voor trainingen rond weerbaarheid, assertiviteit, communicatie, time-management, … contacteer ons voor andere trainingen.

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over onze preventieve werking?

ZEGG Business @your organisation

Awareness is a key ingredient in success. If you have it, teach it, if you lack it, seek it.”
Michael B. Kitson

Teamoptimalisatie, communicatie, zelfzorg op het werk, … is het een leerPROCES. ZEGG is uniek in het aanbieden van dit proces, van analyse van noden tot opvolging van elk individu. We creëeren met onze aanpak gezonde en gemotiveerde medewerkers & leidinggevenden die hun passie kunnen vinden in de organisatie.

Voor informatie over ons proces, zie hier…
Dit doen we door middel van:

 • Lezingen (stresspreventie, bewustwording, stellen van doelen, zelfzorg, …)
 • Managementtraining rond herkenning en aanpak van stress,
 • Workshops (ademhaling, slaap, voeding, beweging, time-management, stress…)
 • Teamtrainingen (hartcoherentie, faalangst, assertiviteit, mindfulness, …)
 • Teamprocessen begeleiden
 • Communiceren met elkaar (mapstell) Stuur een mail voor een gratis vragenlijst
Meer weten?

Wil je graag meer informatie ZEGG@your organisation?