praktische info

De sessies worden steeds afgestemd op wat de cliënt nodig heeft. U kan kiezen voor een bepaalde therapeut/coach of u kan vragen voor een algemeen intake. Tijdens een intakegesprek bepalen we samen wat het probleem is en welke therapeut het beste bij u past.

De therapeuten en coaches evalueren op regelmatige basis samen met de cliënt de therapie. Indien nodig sturen ze het doel en de strategie bij. Als de cliënt het wenst en we het nodig achten, werken meerdere therapeuten/coaches samen en hebben we overleg met externe partners (bv scholen, werkgevers, andere hulpverleners, dokters…).

De meeste mutualiteiten voorzien een tegemoetkoming voor pedagogen, psychologen en therapeuten. Vraag het zeker na bij jouw mutualiteit en jouw therapeut.

De therapeutische sessies gaan door in de praktijk van Munsterbilzen, in Zutendaal, in de naaste omgeving of op vraag in de thuiscontext. Indien het mogelijk en gewenst is kunnen we ook buiten gaan of op verplaatsing.

Trainingen gaan door op ZEGG of in het bedrijf/school/organisatie/…

De therapeut/coach werkt steeds onder beroepsgeheim.

De therapeut/coach maakt grondig werk van de voorbereiding en opvolging van de sessie. Op het moment dat je niet kan komen valt deze tijd ook weg. We vragen om tijdig te verwittigen bij annulatie van een afspraak. Indien je minder dan 48 uur de afspraak annuleer wordt een gedeelte- tot het geheel aangerekend.

prijzen

Coaching

De coaching sessies kosten 60€ voor 50 – 55 minuten.
Bij loopbaancoaching is er een tussenkomst van de VDAB en dien je 10€ per sessie van 90 minuten te betalen.

Groepssessies hebben aangepaste prijzen.
Het maken van een verslag varieert tussen 10€ en 55€.

Psychotherapie/psychologie/pedagogie

De sessies verschillen in prijs afhankelijk van de specialisatie van de therapeut:

60€ – 65€ individuele sessie
70€ specialisaties (relatietherapie, gezinstherapie, EMDR, FKC …)

Vraag er zeker naar tijdens de intake. De sessies duren 50 – 55 minuten.

Groepssessies hebben aangepaste prijzen.
Het maken van een verslag varieert tussen 10€ en 55€.

Bij therapie op verplaatsing reken we kilometervergoeding.

Groepssessies en bedrijven

De prijzen en data van de groepssessies kan u vinden in ons programma en zijn steeds onder voorbehoud voor wijzigingen of fouten.

Indien u zelf groepsessies wil aanbieden of u vragen heeft voor uw bedrijf, bieden we graag een kwalitatieve offerte op maat.

onze therapeuten

Onze therapeuten/coaches met verschillende specialisaties staan voor u en uw kind klaar bij confrontaties met onverwachte situaties, stress, trauma’s, negatieve relaties,
slaapproblemen, lichamelijke pijnen, keuzestress, rouw, depressies, burn-out, …

Neem zeker contact met ons op indien je vragen hebt, informatie wenst of een afspraak wil maken.
Je kan algemene informatie aanvragen of contact opnemen met jouw zorgverlener naar keuze.

therapeuten

Philippe Heyninck

Coach voor volwassenen, stress/burn-out, emotie-, systemische en loopbaancoaching

Je kan bij mij terecht voor een warme hands-on coachende aanpak, waarin je volledig jezelf kan en mag zijn.  Met focus op wat er nu bij jou leeft en aanschouwd wil worden.

therapeuten

Liesbeth Janssen

Lichaam, body en mind Therapist

Dans, muziek en beeldende therapie speciaal gericht op hele jonge kinderen 2-12 jaar, reflex integratie therapie, ouder/kind coaching.

therapeuten

Lien Vranken

Coach voor jongeren en volwassenen

Word jij ook wel eens opgeslorpt door de drukte van het leven of zie je door het bos de bomen niet meer? Voel je je soms onzeker als jongere, ouder, partner, collega, …? Loopt het soms moeilijk op school of met vrienden? Voel je je uitgeblust, angstig en gestresseerd? Heb je er nood aan om alles eens op een rijtje te zetten? Om structuur te krijgen in de wanorde? We zoeken samen naar een traject dat bij jou past.

therapeuten

Erica van den Hoff

Psychotherapeut gespecialiseerd in verslavingszorg, trauma en ASS

Als therapeut vind ik het belangrijk om jou als persoon evenwaardig te laten voelen en samen op zoek te gaan naar wat jou het beste kan helpen. Jij als expert in jouw leven, ik als mede-deskundige die theoretische- alsook praktijkkennis kan bieden.

therapeuten

Nicoline Voskamp

Traumatherapeut

Ik ben Nicoline, 57 jaar en werkzaam als psycholoog, met ervaring en kennis van de dieptepsychologie. Eveneens werk ik met familie en organisatie systemen en hun invloed op het geestelijk welbevinden van de afzonderlijke leden waarbij ik ook gebruik maak van paarden.

therapeuten

Claudia Münstermann

Creatieve therapeut

“Meer dan we soms denken definieert creativiteit ons als mensen. Daarmee bezig zijn, actief of receptief, therapeutisch of recreatief, is dan ook helend, ook en in het bijzonder als we in een kwetsbare toestand zijn. Kunst helpt ons weer aanknopen met onszelf en de wereld en is dan ook van onschatbaar belang voor de geestelijke gezondheid(szorg).”

therapeuten

Hilde Broekx

Hallo! Ik ben Hilde Broekx, gehuwd en trotse mama van twee zonen. Als sociaal assistent is het altijd mijn missie geweest om mensen te helpen. Vooral mensen die in hun leven belemmerd worden, zich niet goed voelen of niet mee kunnen in de snelheid van de maatschappij. Zo geef ik al bijna 30 vorming aan laaggeschoolden in Genk. Enkele jaren geleden kwam ik zelf in aanraking met voetreflexologie en ik was geraakt. Via de voeten kon je voelen waar de stress vast zit. Kan je stimulansen geven om dingen te herstellen. Wat een wonderbaarlijke technieken. Ik volgende al heel wat cursussen om me te verdiepen in deze wereld.  Nu, enkele jaren later, kan ikzelf als voetreflexologe mensen helpen.

therapeuten

Joke Venmans

Body-mind therapeut

Als Body-mind therapeut stap ik graag samen met jou in een leerproces naar innerlijke rust, bewustwording en veerkracht. Vanuit een totaal mensbeeld en de tools voor het in evenwicht brengen van gezondheid neem ik je mee op reis om je eigen levenskwaliteit te verhogen. Daarnaast leer je je hoogsensitiviteit en stressgevoeligheid om te buigen naar veerkrachtige fijngevoeligheid. Graag ga ik met jou op weg, zodat jij dichter bij jezelf kan komen, innerlijke rust kan vinden en veerkrachtiger door het leven kan gaan.

therapeuten

Lieve Meesters

Erkend familiaal bemiddelaar en jurist Via bemiddeling mensen begeleiden en helpen tijdens een periode van familiaal conflict, scheiding, of ruzie, dat geeft mij veel voldoening. Scheiding, regeling van ouderschap en conflicten in de familiale en relationele sfeer vereisen degelijke informatie en begeleiding.  Wanneer kinderen problemen ervaren tijdens een scheiding, brengen we ouders terug op één lijn. Ik sta mensen hier graag in bij.  

therapeuten

Els Herremans

Coach voor professionals, business coach en iedereen die in zijn job of leven wil groeien naar de next-level! Graag coach ik jou om een antwoord te vinden op de vraagstukken waar jij in je hoofd mee zit. Vanuit mijn management en bedrijfservaring uit verschillende sectoren: automotive, bankwezen, bouw, onderwijs, overheid en accountancy ben ik voor jou een klankbord. Verder kan ik samen met jou, kritisch jouw functioneren en interactie met de omgeving analyseren en optimaliseren. Om vervolgens jouw visie in functie van jouw behoeften te vertalen naar concrete doelen en acties en (management by objectives). Volwassenen, business  

therapeuten

Hedwig Vanlangenaeker

coach vanuit de ervaringsgerichte benadering, Voice Dialogue facilitator

Wat maakt dat jij of je kind bepaald gedrag stelt? Samen met jou ga ik hiernaar op zoek en bekijken we wat je wil veranderen. We bekijken dit vanuit Voice dialogen, existentiële therapie en een ervaringsgerichte benadering. Jongeren en volwassenen    

therapeuten

An Elen

energetisch massagetherapeut, FKC-therapeut, mindfulness coach

Mensen in hun kracht zetten, bewustwording teweeg brengen en op zoek gaan naar de allermooiste versie van jezelf, dat is mijn passie. Dit doen we vanuit FKC of massagetherapie. Jongeren, volwassenen en ouderen.

therapeuten

Sofie Herremans

Klinisch pedagoog & iv therapeut

Als psychotherapeut, klinisch pedagoog en zaakvoerder beleef ik mijn passie 'mensen & ondernemingen laten groeien ten volle 100%. Ik stem mijn therapie/coaching af op wat jij nodig hebt en gebruik creatieve technieken, ACT, EMDR, paard, hartcoherentie en stressreducerende technieken. Business, volwassenen en jongeren

therapeuten

Joachim Ramaekers

Maatschappelijk werker & Postgraduaat Gestalttherapeut

Als gestalttherapeut begeleid ik volwassenen, koppels (relatie) en gezinnen die op zoek zijn naar de verbinding met zichzelf en elkaar. Ik wil je graag op een open, authentieke en empathische manier begeleiden bij jouw zoektocht en proces zodat je zelf weer een stap verder komt. Koppels, volwassenen

therapeuten

Klara Vandevorst

Maatschappelijk werk, systeemtherapie & mindfullnesstraining

In 1999 ben ik afgestudeerd als sociaal werker aan het nu UCLL te Leuven. Nadien heb ik me o.a. verder bekwaamd tot systeempsychotherapeut (IPRR) en ben ik gecertificeerd mindfulnesstrainer ( I AM). Ik geef MF-trainingen aan volwassenen en kinderen van 7-12 j ( als ouder kan u mee deelnemen), 14-18j volgt nog. Jongeren, volwassenen en kinderen

therapeuten

Emilie Marien

Klinisch Pedagoog

Ik ben Emilie, klinisch orthopedagoge, afgestudeerd aan de KUL in 2020. Ik werk als begeleidster in de gedwongen jeugdhulpverlening binnen de bijzondere jeugdzorg.

therapeuten

Grietje Bijnens

Fysicus, teamcoach, loobaancoach, assertiviteitscoach & studiekeuze +18

Als coach en loopbaanbegeleidster helpt ze je te ontdekken wat je echt wil. Haar kracht is dat ze met haar empathisch vermogen in staat is om via scherpe vragen door te dringen tot de kern van het probleem en inzichten te geven om de weg naar de oplossing vrij te maken. Jongeren, volwassenen, business

logo-icon-white

Heeft u nood aan een luisterend oor!

Suntibus apelesti voluptatias eturisc imendunt, autat quuntur sunt am, quatus aut exeribus.