praktische info

De sessies worden steeds afgestemd op wat de cliënt nodig heeft. U kan kiezen voor een bepaalde therapeut/coach of u kan vragen voor een algemeen intake. Tijdens een intakegesprek bepalen we samen wat het probleem is en welke therapeut het beste bij u past.

De therapeuten en coaches evalueren op regelmatige basis samen met de cliënt de therapie. Indien nodig sturen ze het doel en de strategie bij. Als de cliënt het wenst en we het nodig achten, werken meerdere therapeuten/coaches samen en hebben we overleg met externe partners (bv scholen, werkgevers, andere hulpverleners, dokters…).

De meeste mutualiteiten voorzien een tegemoetkoming voor pedagogen, psychologen en therapeuten. Vraag het zeker na bij jouw mutualiteit en jouw therapeut.

De therapeutische sessies gaan door in de praktijk van Munsterbilzen, in Zutendaal of in de naaste omgeving. Indien het mogelijk en gewenst is kunnen we ook buiten gaan of op verplaatsing.

De therapeut/coach werkt steeds onder beroepsgeheim.

De therapeut/coach maakt grondig werk van de voorbereiding en opvolging van de sessie. Op het moment dat je niet kan komen valt deze tijd ook weg. We vragen om tijdig te verwittigen bij annulatie van een afspraak. Indien je minder dan 48 uur de afspraak annuleer wordt een gedeelte- tot het geheel aangerekend.

prijzen

Coaching

De coaching sessies kosten 55€ – 60€ voor 50 – 55 minuten.
Bij loopbaancoaching is er een tussenkomst van de VDAB en dien je 10€ per sessie van 90 minuten te betalen.

Groepssessies hebben aangepaste prijzen.
Het maken van een verslag varieert tussen 10€ en 55€.

Psychotherapie/psychologie/pedagogie

De sessies verschillen in prijs afhankelijk van de specialisatie van de therapeut:

55€ – 65€ individuele sessie
60€ – 70€ specialisaties (relatietherapie, gezinstherapie)

Vraag er zeker naar tijdens de intake. De sessies duren 50 – 55 minuten.

Groepssessies en bedrijven

De prijzen en data van de groepssessies kan u vinden in ons programma en zijn steeds onder voorbehoud voor wijzigingen of fouten.

Indien u zelf groepsessies wil aanbieden of u vragen heeft voor uw bedrijf, bieden we graag een kwalitatieve offerte op maat.

onze therapeuten

Onze therapeuten/coaches met verschillende specialisaties staan voor u en uw kind klaar bij confrontaties met onverwachte situaties, stress, trauma’s, negatieve relaties,
slaapproblemen, lichamelijke pijnen, keuzestress, rouw, depressies, burn-out, …

Neem zeker contact met ons op indien je vragen hebt, informatie wenst of een afspraak wil maken.
Je kan algemene informatie aanvragen of contact opnemen met jouw zorgverlener naar keuze.

therapeuten

Hedwig Vanlangenaeker

coach vanuit de ervaringsgerichte benadering, Voice Dialogue facilitator

Wat maakt dat jij of je kind bepaald gedrag stelt? Samen met jou ga ik hiernaar op zoek en bekijken we wat je wil veranderen.  

therapeuten

An Elen

energetisch massagetherapeut, FKC-therapeut, mindfulness coach

Mensen in hun kracht zetten, bewustwording teweeg brengen en op zoek gaan naar de allermooiste versie van jezelf, dat is mijn passie.

therapeuten

Michiel Ritzen

Kinder- en jongerenpsycholoog

Bij mij kunnen kinderen, jongeren, jongvolwassene en hun ouders terecht met moeilijkheden zoals gedragsproblemen, laag zelfbeeld negatief denken, sociale problemen, rouw. ik help je je krachten ontdekken en een antwoord doeken op persoonlijke vragen ivm zelfontwikkeling, talenten, zingeving, ...  

therapeuten

Sofie Herremans

Klinisch pedagoog & iv therapeut

Mijn passie is pubers hun weg helpen vinden, jongvolwassen zien groeien, moeders en vaders zelfvertrouwen geven, ondernemers een volgende stap laten zetten. Ik stem mijn therapie af op wat jij nodig hebt en gebruik creatieve technieken, ACT, EMDR, hartocherentie en stressreducerende technieken.

therapeuten

Joachim Ramaekers

Maatschappelijk werker & Postgraduaat Gestalttherapeut

Als gestalttherapeut begeleid ik volwassenen, koppels en gezinnen die op zoek zijn naar de verbinding met zichzelf en elkaar. Ik wil je graag op een open, authentieke en empathische manier begeleiden bij jouw zoektocht en proces zodat je zelf weer een stap verder komt.

therapeuten

Klara Vandevorst

Maatschappelijk werk, systeemtherapie & mindfullnesstraining

In 1999 ben ik afgestudeerd als sociaal werker aan het nu UCLL te Leuven. Nadien heb ik me o.a. verder bekwaamd tot systeempsychotherapeut (IPRR) en ben ik gecertificeerd mindfulnesstrainer ( I AM). Ik geef MF-trainingen aan volwassenen en kinderen van 7-12 j ( als ouder kan u mee deelnemen), 14-18j volgt nog.

therapeuten

Daisy Thijs

Klinisch psycholoog, neuropsychologie & systeemtherapie

Ik deed ervaring op binnen de revalidatie, diagnostiek, liaisonpsychiatrie en ouderenpsychiatrie. Momenteel werk ik in Medisch Centrum Sint-Jozef, ook in Munsterbilzen. Binnen ZEGG ligt mijn interesseveld in het begeleiden van volwassenen, gezinnen en koppels.

therapeuten

Ilaria Collu

Klinisch psycholoog

Gaandeweg heb ik ontdekt hoe belangrijk en waardevol het is om in eerste instantie jezelf te helpen. In therapie gaan zie ik dan ook als kiezen voor jezelf, iets wat in onze maatschappij niet vanzelfsprekend is. Ik vind het dan ook enorm moedig van jou dat je hier bent.

therapeuten

Liesbet Jansen

Handelsregentaat, Hartcoherentiecoach & sollicitatiecoach

Ik werk met mensen die last hebben van stress/spanning of mensen die in een bepaalde situatie faalangstig zijn. Ik reik hun concrete tools zoals een correcte ademhalingstechniek aan waarmee ze zelf aan de slag kunnen.

therapeuten

Julie Rogiers

Psychologisch Assistent & Postgraduaat IV-therapeut

Je kan bij mij terecht als je door het bos de bomen niet meer ziet of als je struggelt met wie je bent. Misschien wordt je leven wel overgenomen door je angst(en) of is er veel onzekerheid.

therapeuten

Emilie Marien

Klinisch Pedagoog

Ik ben Emilie, klinisch orthopedagoge, afgestudeerd aan de KUL in 2020. Ik werk als begeleidster in de gedwongen jeugdhulpverlening binnen de bijzondere jeugdzorg.

therapeuten

Grietje Bijnens

Fysicus, teamcoach, loobaancoach, assertiviteitscoach & studiekeuze +18

Haar kracht is dat ze met haar empathisch vermogen in staat is om via scherpe vragen door te dringen tot de kern van het probleem en inzichten te geven om de weg naar de oplossing vrij te maken.

therapeuten

Jessica Benedetto

Leerkracht, kindercoach, braingym, yogacoach, youvolutie (in opleiding) & Appreciative Inquiry

Is er sprake van hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid, rouw na verlies, (leer)stress, onzekerheid, geen controle over emoties, angsten zoals faalangst, … en je hebt een duwtje in de rug nodig, dan ben je hier aan het juiste adres.

therapeuten

Ann Maes

Ergotherapeut, creatief therapeut & kindertherapeut

Mijn naam is Ann. Ik ben mama van 3, wereldreiziger, creatieve mooimaker en beeldend therapeut. Om beeldende therapie te volgen hoef je niet creatief te zijn. Iedereen heeft een eigen beeldtaal en samen ga ik graag met je op weg om die van jou te ontdekken.

logo-icon-white

Heeft u nood aan een luisterend oor!

Suntibus apelesti voluptatias eturisc imendunt, autat quuntur sunt am, quatus aut exeribus.